Inför 5 års garantin

Hej alla medlemmar,🌞

Styrelsen genomför just nu en undersökning inför 5-årsgarantin för att se om det finns fler som upplever problem med fläckar på sina glasrutor på balkongerna. Vi har fått in några rapporter om detta och vill nu samla in mer information för att få en helhetsbild av situationen.

Vi är också intresserade av att höra om ni har några andra problem med era balkonger. Det är viktigt för oss att få en tydlig bild av eventuella problem för att kunna ta upp detta med JM och säkerställa att alla nödvändiga åtgärder vidtas innan garantiperioden går ut.

Om du har upplevt några problem, vänligen skicka en beskrivning av dina erfarenheter till oss så snart som möjligt till vår mail: styrelsen@malarfronten.se. Ange gärna detaljer som omfattning av problemen, när du först märkte dem, och om du har försökt åtgärda dem på egen hand eller med hjälp av professionella tjänster.

Din feedback är ovärderlig för oss i styrelsen. Genom att samla in och dokumentera alla problem kan vi arbeta effektivt för att lösa dem.

Tack för din hjälp och ditt engagemang!🌸

Vänliga hälsningar,

Styrelsen